Boom Brothers Slot

Diamanter, explosioner och race, det är vad du bjuds på i Netents Boom Brothers slot som är full av glada överraskningar.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: 3D Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Fantasy
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Wild Symbol
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.4%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spela Nu hos:

Spelets egenskaper

Något som Netent är riktigt bra på är humor. I deras Boom Brother slot så får vi många glada skratt för det här är ett spel med knasig humor. Tre knasiga karaktärer som förmodligen är bröder är ute efter att spränga fram diamanter, guld, rubiner och annat som glittrar. Med 5 hjul och 20 linjer att satsa på så är detta spel ett äventyr som du inte vill missa. Se till att du ser introduktionsfilmen innan du börjar spela eftersom den får dig att komma in i rätt stämning.

Spelet har en lätt mekanisk känsla även om huvudkaraktärerna ser ut som om de kommer från någon galen serie eller film. Symbolerna på hjulen är sammanlänkade av kedjor och snurrar fram sammanlänkade. Det här gör att man får känslan av att symbolerna försvinner ner i jordens inre och det är ju passande med tanke på att det är därnere som skatterna som ska sprängas fram finns.

Temat är alltså gruva men en mycket fantasifull sådan. På hjulen så ser man symboler som föreställer olika saker som man behöver i en gruva samt de galna figurerna som jobbar med att spränga fram skatterna. Det finns freespins, wild symbol såväl som ett coolt bonusspel där de tre figurerna ska köra race i en gruvvagn mot tre olika skatter.

Man kan välja myntstorlek från 0.01 till 1.00 och som mest så kan man lägga 5 mynt per linje. Därmed så kan man inte säga att det är särskilt dyrt att satsa på sloten. Vill man ta det lugnt så kan man välja en enkel linje att satsa på samt minsta myntstorlek och bara ett mynt.

Bonusspel

Det finns lite olika bonuseffekter att se fram emot i Boom Brothers sloten. Man kan till exempel få freespins. Det räcker att få tre freespinssymboler spridda på hjulen för att komma igång med gratis snurr. När detta händer så kommer symbolerna att snurra och visa nummer som kan ligga på mellan 8 och 50. Det här är det antal freespins som du får.

Under freespins så gångras vinster med 3 gånger. Om du får fram en ny freespinssymbol så kommer du att få ett nytt snurr. Man kan också få ett helt nytt gäng freespins när man är i detta läge. Kommer det upp tre nya symboler så avslöjas det återigen hur många frisnurr det blir och så kan det hålla på om man har tur.

Det finns också ett bonusspel som är ett eget litet spel i spelet. Detta kallas för Railtrack och går ut på att man ska köra race i gruvvagnar. De tre gubbarna sitter i varsin vagn på ett eget spår och nu gäller det att hjälpa dem att ta sig över till andra sidan där skatter väntar. Det hela börjar med att man ska hjälpa gubbarna att ta sig över genom att landa delar av spår på hjul fyra och fem. Efter detta så kommer man att se tre olika spår, ett för varje boom brother. Här ska du klicka på en av tre vagnar som finns under spåren för att få fram en guldtacka, rubin eller diamant samt få reda på hur många steg vagnen får flytta sig. Varje ädelmetall eller sten kommer att flytta en av bröderna och den första som kommer till skatten avgör vad du vinner i bonusspelet.

Sists men inte minst så måste Second Chance spelet nämnas. Det här ger dig en andra chans till vinst och är något som händer rätt så ofta då man spelar på Boom Brothers sloten. Under ett vanligt snurr så kan plötsligt en av bröderna rusa ut på skärmen och snurra ett av hjulen på nytt eller spränga en symbol så att en annan kan falla ner på samma ställe. Det här är inget som garanterar vinster men som ger mycket mer nöje.

boom brothers slot big
betspin table logo
100% up to 2000kr
100 freespins
Spela nu

Grafik och ljud

Alla symbolerna är riktigt fina att se på och Netent har verkligen lyckats med att skapa en unik slot med sköna effekter. Du kommer att se en hjälm, en hink, yxa och hammare samt de galna bröderna. Det finns som sagt extra animationer i spelet som bidrar till nöjet och man har lagt till ljudeffekter som gör det särskilt kul att spela. Annars så är layouten för spelet rätt så standard för Netent slots. Du ser tydligt var du ska klicka för att komma igång och det finns en knapp för maxsatsning om du vill satsa största satsning utan att ställa in detta manuellt.

Jackpott

Man kan som mest få in 112,500 mynt på Netents Boom Brothers slot. Det är då man satsar max som man har chansen att få in den största vinsten men det gäller förstås att ha gott om tur för att detta ska inträffa. I Railtrack bonusspelet så har man chansen att vinna 1900 gånger insats. Det finns ingen progressiv jackpott knuten till spelet. Utbetalningsprocenten ligger på en bra nivå och det går att räkna med att detta spel ger tillbaka en stor andel av de satsningar som görs på det.

Summering

Det finns slots som man verkligen har kul med och Netent är verkligen duktiga på det där med humor. I Boom Brothers sloten så får vi ett glädjefullt tema som handlar om tre knasiga gubbar som är bröder och som spränger fram rikedomar från jordens inre. Spelet har en skön layout och är mycket lätt att komma igång med. Om du har tur så kan du få freespins eller ta dig till bonusspelet där du ska köra race med bröderna sittandes i gruvvagnar. Det här är verkligen ett spel som man har stor glädje av och det oavsett hur mycket man vinner på det. Grafiken och animationerna är underbara och så finns det gott om diamanter, rubiner och guld att spränga fram vilket kan leda till en stor jackpott att casha ut från casinot.