Guns n Roses slot

När Netents Guns n Roses slot kom i början av 2016 så var det många som hoppade upp och ner av förtjusning. Det här är en slot som minst sagt har tagit världen med storm då den bjuder på en häftig musikupplevelse samt grafik och animationer som får en att uppleva det som man faktiskt hade sett bandet live.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Music
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.98%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spela Nu hos:

Spelets egenskaper

Spelet kommer med viktiga effekter som freespins, bonusspel och wildsymboler. Dessutom så är det så att du själv väljer vilken låt som ska spelas i bakgrunden då du satsar på Guns n Roses sloten.

Det här är inte ett progressivt spel men det är inget som kommer att störa dig för vinstchanserna är goda och den största behållningen som man har av denna spelautomat är den underhållning som den bjuder på.

Det här är verkligen en magnifik spelautomat och det oavsett om du går igång på gamla Guns n Roses hittar som Sweet Child O Mine eller inte. När man drar igång spelet så sätter musiken genast igång och man inser av grafiken att det här är ett kvalitetsspel.

Till att börja med så har du 5 hjul och 20 vinstlinjer att satsa på. Inställningarna är enkla att göra. Du kan klicka upp i nivå och välja mellan myntvärdena 0.10, 0.20, 0.50 och 1.00. När du klickar fram så kommer du att höra små klickljud som bidrar till den sköna känslan man har då man satsar på detta nya slot spel.

Man kan som mest satsa 500 kronor på spelet och som minst 10 öre så det här är verkligen en slot som vänder sig till alla typer av spelare. Det finns en knapp för maxsatsning som man kan klicka på om man inte vill sitta och ställa in en specifik satsning och det kan vara behändigt för många spelare.

Det finns också en autoplay funktion som gör det möjligt att ställa in upp till tusen spelomgångar som kommer att spelas ut helt utan att man klickar på knappar. Det här kan ju vara en bra idé om man helst vill luta sig tillbaka i stolen och bara njuta av spelets alla effekter.

Det finns gott om symboler och funktioner som gör det här spelet extra kul att satsa på.

Wild och expanding wild – Wild kan man få närsomhelst och varsomhelst på hjulen förutom på hjul nummer 3 under Appetite for Destruction läget. Wild kan man byta ut mot alla andra symboler förutom mot bonussymboler för att på så vis öka vinstchanserna. Man kan också få expanding wild som innebär att wilden sprider sig vertikalt över hjulen.

Legend Spins – Det här är en funktion som kan dyka upp då och då helt slumpvist. Här får man 3 freespins som inkluderar 1-2 stacked wild hjul.

Appetite for Destruction wild – Det här är en joker som har Guns n Roses loggan och som kan dyka upp i grundläget för att ge fler vinstchanser.

Solo multiplikator – Den här funktionen gör att man slumpvist kommer att multiplicera vinstlinjerna baserat på en viss symbol. Man kan få en multiplikatoreffekt på mellan 4 och 10 gånger.

Bonusspel – Om du får 3 bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 i grundläget av spelet så kommer du att skickas vidare till ett av tre möjliga bonusspel. Dessa är Encore Freespins, Crowd Pleaser och Coin Win. Du får ett bonushjul som du ska snurra igång och sedan stanna för att se vilket bonusspel det blir. Här kan du som minst vinna 200 mynt och som mest 600 mynt.

I Encore freespins så kommer du att få 10 gratis spelomgångar samtidigt som du kommer att se en utvald bandmedlem på skärmen. I Crowd Pleaser så får du 8 val och det här bonusspelet har 3 nivåer. Det här bonusspelet kan ge dig extra freespins. Coin Win spelet är precis som det låter ett bonusspel som kan ge dig extra mynt.

guns and roses big banner
leo vegas table logo
upp till 10000kr
400 freespins
Spela nu

Grafik och ljud

Det här spelet handlar till stor del om de ljudeffekter och grafiska element som man får. Bilderna av bandet är riktigt välgjorda och ljuden består både av den sköna musiken och av en jublande publik som ger känslan av en konsert. Som nämnt så har man även tänkt på det där med detaljer så att man får passande ljud då man ställer in satsningar. Du väljer själv vilken låt som ska spela och du kan välja mellan Welcome to the Jungle, Sweet Child O’Mine, Paradise City, November Rain och Chinese Democracy.

Jackpott

Man kan som mest vinna 225 000 mynt på det här spelet och det kan ju bli till en bra slant beroende på hur mycket man lade på det. Det finns ingen progressiv jackpott men med så många fina bonusfunktioner och viktiga effekter så är det inte så svårt att komma upp i en större vinst när man har turen med sig.

Summering

Det är få spel som har blivit så populära så snabbt som Netents Guns n Roses. Det här är en slot som man får ut så mycket av vilket beror på att den har en massa olika effekter och även musik och grafik som är lite utöver det vanliga. Oavsett om du är ett Guns n Roses fans eller om du aldrig har hört talas om detta episka rockband så får du inte missa spelautomaten som bygger på deras legendariska låtar och konserter.