Cloud Quest

Bli huvudpersonen i din egen fantasy film med Play n Gos häftiga nya slotsspel Cloud Quest som förutom action bjuder på fina vinstchanser.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Fantasy
  • Lines: 10
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.52%
  • Spelutvecklare: Play’n Go

Spela Nu hos:

Cloud Quest spelets egenskaper

Det första som märks med Cloud Quest från Play n Go är att det här är ett äkta fantasyspel. Om du inte vet vad det här är så ska du inte oroa dig. Du kommer snart att sugas in i handlingen där magi blandas med actionfigurer som ser ut som om de kommer från någon saga om ett hemligt land och gömda skatter.

Play n Go har lyckats skapa en slags sagobok för vuxna med 5 hjul och 10 vinstlinjer. Vid hjulen så står det en sagofigur som interagerar med det som sker på hjulen på ett fint sätt. Symbolerna har alla fantasytema och de regnar ner över hjulen istället för att snurras fram. Det här är faktiskt vilsamt för ögonen.

Om vi ser på inställningarna av satsning så är det här mycket enkelt. Play n Go har tagit fram en struktur där du får fem knappar för fem satsningsnivåer. Den högsta ligger på 3.00 och den lägsta på 0.10. Om du vill så kan du ställa in autoplay för att luta dig tillbaka och njuta av den fina underhållningen.

Spännande blir det för enbart i bas-läget så får du hela 4 bonusspel. Håll ett öga på power-mätaren som finns till höger om hjulen. När du vinner med den gula kristallen så kommer du att fylla på den här mätaren. Den här mätaren har 10 olika sektioner. Med kristallsymbolerna så kommer olika antal sektioner att lysas upp, detta beroende på hur många symboler du fick. I slutet av denna spelrunda så snurras en pil på mätaren och om den landar på en upplyst sektion så bär det av till ett av fyra bonusspel.

Five of Fortune

Det här bonusspelet går ut på att alla vinster multipliceras med 5 gånger.

Emblem of Endurance

Här kommer tre wild symboler att landa på skärmen och ligga kvar för fler vinstchanser.

Mark of Multitude

När du får in en vinstkombination så kommer symbolerna på det mittersta hjulet att bli till wild symboler och det kan leda till fler vinster.

Scatter of Success

Under detta extra snurr så kommer alla symboler att fungera som scatter. Får du tre eller fler av samma symbol på hjulen så blir det alltså vinst.

Freespins

Det här spelet har en helt unik tvist på det där med freespins. Det gäller nämligen att avslöja bonusen som gömmer sig över de fem hjulen under symboler för att kunna få freespins. Om du avslöjar den gömda bonusen så kommer du att få mellan 5 och 20 freespins, men det rör sig inte om vanliga gamla frisnurr!

Du kommer nämligen att kastas in i en kamp och med den karaktär som du väljer så ska du på en slot med 3 hjul kämpa mot fiender. Om du vinner så går du vidare och vinner mer priser. När du har ihjäl fiender så får du också 3 nya freespins så att du kan ge dig på nästa monster.

Något som är mycket bra med Cloud Quest är att spelet är gjort för att fungera på mobiltelefoner, surfplattor såväl som på en desktop. Du kan alltså dra igång den här mäktiga underhållningen precis när du har lust.

Grafik och ljud

Den här typen av spel kräver förstås bra grafik, animationer och ljud. Risken finns för att det kan bli för mycket, men det blir det inte på denna Cloud Quest slot. Visst är det så att musiken som spelar i bakgrunden, eller om man ens kan kalla det för musik, känns som tagen från en fantasyfilm. Det här förstärker känslan av äventyr.

Bilderna är otroligt välgjorda och figurerna som syns på hjulen får liv tack vare animationer och 3D grafik. Det här är viktigt för annars hade det inte blivit lika underhållande. På hjulen så ser du hjältar, mystiska saker med kristaller och en hemlig bok. Det här är tillräckligt för att fantasin ska börja rusa och det bidrar till att spelet är så pass underhållande som det är.

Om du skulle tröttna på ljudeffekterna så ska du veta att det finns en knapp där man snabbt stänger av ljudet. Det här kan ju vara bra om du till exempel bestämmer dig för att spela Cloud Quest slot under rasten och inte vill att kollegorna ska veta vad du sysslar med.

Jackpott

Det finns en jackpott på 500 mynt i spelet och det är förstås en mindre summa. Men om du satsar max så kan du ändå få in en bra peng på spelet. Med så många bonusspel och effekter så är det fullt möjligt att vinna många mynt på en spelomgång och kanske ännu viktigare är att man kan spela länge tack vare freespinsen.

Summering

Play n Go skapar spel som många spelare tycker om, och med Cloud Quest slot så har de tagit fram en fantasyspelautomat som är alldeles unik. Det här är ren njutning och temat bör tilltala väldigt många. Det är också bra att man kan satsa smått som stort på spelet, och att det har gott om bonusfunktioner som gör att man kan spela längre och vinna mer. Det här är ett spel som du bör testa åtminstone i demoversion.

Cloud-Quest_slot_banner_big
casinostugan table logo
100% up to 2000kr
Spela nu