Jimi Hendrix

Missa inte den andra delen av Netents rocktrilogi där Jimi Hendrix intar scenen och låter dig rocka fram fina vinster.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Music
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.91%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spela Nu hos:

Jimi Hendrix spelets egenskaper

Gitarr riff när man vinner och bilder som för tankarna till 1960-talet… hur tänkte Netent egentligen när de tog fram den andra delen av sin rocktriologi, Jimi Hendrix sloten? De tänkte helt rätt! Det hela börjar med ett intro där vi får se en animerad Jimi Hendrix och hans gitarr och sedan så drar spelet igång och det är laddat med coola funktioner.

För det första så är det så att du får 5 hjul och 20 vinstlinjer att satsa på Jimi Hendrix slot med. Det här är rätt så standard och Netent har skapat en layout som du kommer att känna igen. Du väljer själv på vilken apparat du vill spela spelet, mobil, padda eller desktop. Så länge som du har en webbläsare så kommer du åt det, och man har designat sloten så att den fungerar fint på olika skärmstorlek.

Ställ in din satsning och dra igång hjulen…

Bonusspel

Det finns 6 olika bonusspel i den här sloten. 4 är med i Pick and Click delen av spelet, och 2 stycken finns i grundläget.

Red Guitar re-spins – Får du 4 röda gitarrer så kommer de att stanna kvar på hjulen under re-spins. Så länge som du får nya gitarrsymboler på hjulen så får du fler snurr och så kan det hålla på länge.

Purple Haze – Det här är en funktion som triggas av att Purple Haze symbolen landar på första hjulet. Det här leder till att kortsymbolerna blir till wild symboler. Purple Haze symbolen kommer i det här läget också att fungera som wild.

Pick and Click – När du får 3 scatter symboler på hjul 3, 4 och 5 så finns det 4 olika priser att se fram emot. Dessa är en myntvinst funktion samt 3 olika freespinsspel som heter Crosstown Traffic, Purple Haze och Little Wing.

För att komma fram till det bonusspel som du kommer att spela på så ska du klicka på högtalarna. Med 3 av samma symbol så kommer du att slussas vidare till det bonusspel som symbolen står för. I myntbonusspelet så kan du vinna upp till 30 gånger din insats.

Freespinsspelen har olika finesser som gör att du kan vinna mer och att det blir roligare att spela. Purple Haze spelet har precis som bonusspelet i grundläget en funktion som gör att alla kortsymboler blir till wild symboler.

Grafik och ljud

Grafiskt sett så är det förstås så att vi i det här spelet blir påminda om en epok som sedan länge är över. Om du aldrig varit i Woodstock så får du en känsla av platsen, så som den såg ut under 1960-talets festival, i det här spelet. För att förstärka flower power känslan så använder man sig av blommor, hjärtan och tecknade bilder. Jimi Hendrix är alltså tecknad.

Det här med att vi inte får verkliga bilder och filmer från Jimi Hendrix uppträdanden i sloten kan ses som en nackdel eller tvärtom. Faktum är att den tecknade grafiken är väldigt imponerande och ibland så är man inte säker på om det är en verklig bild eller en tecknad sekvens.

Vad gäller ljuden så är det här helt klart en musikslot och vi får låtarna Crosstown Traffic, Little Wing och Purple Haze som bakgrundsljud.  Musiken och ljuden leder också till retrokänslan och det hela är minst sagt psykedeliskt.

Du behöver inte vara insatt i Hendrix musik för att få ut något av Jimi Hendrix slot. Det finns tillräckligt med bonusfunktioner för att du ska se meningen med att snurra loss på denna slotmaskin, och dessutom så kan det ju hända att du via spelet upptäcker musik som du faktiskt tycker om.

Jackpott

Den största jackpotten i spelet ligger på 400 mynt och du kan lägga satsningar på mellan 0.20 till 200. Det här betyder att det faktiskt går att vinna rätt mycket pengar på det här spelet. Har du maximal tur så kan du kamma hem 80 000 mynt och då blir det mycket pengar även om du har lagt en mindre satsning.

Tack vare bonusspelen så går det att vinna bra på Jimi Hendrix slot men det är förstås så att man måste ha tur och få upp rätt symboler för att få in de stora pengarna. Utbetalningsprocenten ligger nära 97 % och det är bra för den här typen av videoslots.

Summering

Om du tyckte att Guns n Roses var en cool slot så vill du inte missa Jimi Hendrix sloten som är nästa del av Netents rocktrilogi. Här får du möta en tecknad Jimi Hendrix och tre av hans största hits. Spelet är laddat med bonusfunktioner både i grundläget och i freespinsläge. Här bjuds du på god underhållning i sann flower power anda som du inte bör missa nästa gång du loggar in i ett Netent casino.

Jimi-Hendrix_online_slot_big
karamba small table logo
100% up to 2000kr
Spela nu