Aliens

Återupplev den populära filmen i Netents Aliens slot som kan få håren att resa sig av spänning och skräck.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: No
  • Tema: Horror
  • Lines: 15
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Wild Symbol
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.4%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spela Nu hos:

Spelets egenskaper

Om du tyckte att filmen Aliens från 20th Century Fox var för obehaglig så ska du kanske undvika sloten med samma namn från Netent. Det här är ett spel som Netent har tagit fram i samarbete med 20th Century Fox och det har gjort det möjligt att lägga in både grafik och ljudeffekter från filmen.

Netents Aliens slot är ett spel med 3D grafik, 5 hjul, 3 rader och 15 linjer att satsa på. Man har också lagt in wild symboler och multiplikatoreffekt så att du kan få in större vinster på att få in vinnande kombinationer. Man har dock hoppat över det där med traditionella scatter symboler och kör istället med olika nivåer på vägen mot drottningens bo, the Queen Hive som ska förstöras.

Blanda inte ihop Netents Aliens slot med den som man kan finna i landbaserade casinon. Det här är ett unikt spel. Även om man först kan tycka att det verkar komplicerat med ett annorlunda upplägg så ska det sägas att det verkligen inte är det. Så snart som du börjar satsa på sloten så kommer du att inse hur lätt den flyter på och du kan luta dig tillbaka och bara njuta av allt som händer på skärmen.

Om du är ute efter interaktivitet så finns det bättre Netent slots. Det här handlar mer om stillasittande underhållning där ditt sinne stimuleras av de effekter som finns i spelet. Aliens har ingen progressiv jackpott och man kan inte direkt bli mångmiljonär av att spela på spelet, men det är klart att det finns chans för mer än någon hundralapp om man har tur.

Bonusspel

Det finns tre bonusspelsnivåer i Aliens sloten och det är dessa som du kommer att se fram emot eftersom de kan ge dig mer i vinst. Det är också med dessa nivåer som du får känslan av att resa igenom filmen. Du är ute efter rymdvarelser och deras aktivitet för att förgöra de ondskefulla monstren och till sist tillintetgöra The Queen Hive, drottning-hålan där modermonstret bor.

För att nå målet i spelet så måste du fylla upp nivåmätarna genom att samla in multiplikatorer och det gör du i följande steg.

Nivå 1 – The Search

Här får vi ett spel som fungerar ungefär som ett klassiskt arkadspel och här ska du fylla på Alien Activity mätaren. Med nio steg så fyller du mätaren för att sedan ta dig till nästa nivå.

Nivå 2 – The Encounter

Här kommer du att möta en massa rymdvarelser som attackerar och du kan få in stora vinster med den överlappande funktionen som lägger symboler över varandra. Med ammunition symboler så kan du få nya snurr och det gör att du kan komma närmre de större vinsterna.

Nivå 3 – The Hive

När du klarar av ett steg i hålan, The Hive, så kommer du att vinna myntvinster och upp till 5 nya snurr. Om du lyckas ha ihjäl drottningen och förstöra hennes bo med en handgranat så kommer du att tjäna 240 gånger din insats!

Det här låter förstås väldigt aktivt men det mesta sker automatiskt och det är inte så att du kommer att få sitta och välja granat och sikta mot drottningen. Trots detta så är spelet mycket spännande och man kan ju få in en fin slant på dessa bonusnivåer om man bara har lite tur.

Aliens slots game
100% up to 10000kr
Spela nu

Grafik och ljud

Netent är mästare på att skapa spänning och dramatik i spelautomater. Här har de ju stor hjälp av att kunna använda grafiken från filmen men det ligger också stor skicklighet bakom detta spel. Du kommer kanske att rysa en aning då spelet drar igång och de kusliga ljuden hörs. Om det blir för mycket så kan du ju alltid stänga av volymen. Då blir det inte lika hårresande. 3D-effekten är viktig eftersom det gör att man sugs in i spelet och handlingen.

Om du inte känner till filmen så kommer du antagligen att inspireras av detta spel och eventuellt se den för att fin nyfikenhet väcks. Spelet är helt klart en filmisk upplevelse. Animationerna är fantastiska och olika det mesta som man kan se i slots online.

Jackpott

Om du har tur så kanske du får in en jackpott på 90 000 mynt på en enda satsningslinje men det här är inget som sker ofta. För det mesta så rör det sig om lite mindre vinster och det finns ingen progressiv jackpott att hoppas på. Med en RTP på 96.4 % så ligger det här spelet bra till men du ska inte välja Aliens sloten om du är ute efter riktigt stora vinster. Här handlar det mycket mer om underhållningen än om chansen till stora pengar.

Summering

Netents Aliens slot är annorlunda och ett spel som du bör testa om du gillade filmen. Man kan inte säga att det här är en spelautomat för alla för den har trots allt ett så specifik tema. Animationerna är något utöver det vanliga och man kastas in i handlingen på ett sätt som sällan sker i andra spelautomater. Även om man inte interagerar med spelet och bara ser handlingen spelas upp på skärmen så är det här en slot som engagerar och som man får svårt att slita sig från. Mörkrädda personer bör välja andra spel som inte är lika obehagliga vad gäller effekter och grafik. Netent har verkligen lyckats fånga den spännande stämningen från filmerna så sitter man själv och snurrar på denna spelautomat en sen kväll så kan det kännas lite otäckt.

Vad gäller vinster så är det här inte en slot som kan göra dig till ekonomiskt oberoende men det går att få in jämna vinster på den. Dessutom så är det kul med en design som fungerar i nivåer i enlighet med filmens motiv istället för med vanliga scatters och freespins. Det ger verkligen känslan av att man är ute på ett rymdäventyr precis som i filmen Aliens.