Hook’s Heroes

Den röda ridån med dödskalle på går upp och du möts av ett gäng fula sjörövarungar. Låter det här intressant? Det är det! I varje fall om du är ute efter ett humoristiskt spel som kan leda till stora vinster.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Pirates
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.82%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Hook’s Heroes Spelets egenskaper

Det här är en slot som har pirattema, men inte vilket pirattema som helst. Det handlar om ungar som är pirater i en fantasifull värld.

Hook’s Heroes kom i september 2015 och är en av Net Entertainments populäraste spelautomater. Det här beror på att spelet har många spännande funktioner samtidigt som den fina grafiken och de lustiga animationerna gör att man blir på gott humör då man spelar.

Hook’s Heroes har 5 hjul och 20 vinstlinjer och sloten ser i stort sett ut som alla andra moderna Netent slots när det kommer till knapparna som styr spelet. Du kan välja att själv ställa in exakt satsning eller att välja max-knappen för största möjliga satsning. Dessutom så finns autoplay funktionen som gör det möjligt att ställa in en massa omgångar i rad där du slipper sitta och klicka på startknappen för varje spelomgång.

Spelet har ett soundtrack som spelas i bakgrunden då man snurrar på hjulen och det här är musik som påminner om Karibien. Den minsta satsningen ligger på 2 kronor och den högsta på 2000 kronor vilket ger en god variation för olika typer av spelare. Det bästa med Hook’s Heroes sloten är förstås de tre olika freespinsspelen som man kommer till med scattersymboler.

När du kommer till freespins så får du ibland välja ett av följande spel:

Fairy – Det här är 7 freespins där man får hjälp av 2-5 wild symboler som sporadisk landar på hjulen och leder till större vinster.

Mermaid – Här kommer alla vinster att multipliceras två gånger och du får 10 freespins. Om man får minst en wild symbol i en vinstkombination så multipliceras vinsten 4 gånger.

Pirate – Här blir det riktigt galet för vinsterna räknas ut på ett mycket spännande vis under de 15 freespins som kommer att spelas. Här vinner man i enlighet med de symboler som syns på hjulen och inte i enlighet med vinstlinjerna. 4 symboler av samma sort på hjulen ger alltså vinst oavsett var de ligger.

Spelets scatter symbol är en pojke i krokodildräkt och det räcker med två stycken på hjulen för att man ska få något av freespins spelen. Med två stycken så väljs freespinsspelet sporadiskt men om du får 3 scattersymboler så kommer du själv att få välja vilken typ av freespins som du vill ha. Med 4 scatters så får du välja 2 stycken freespinsspel, och med 5 scatters så får du 3 val.

Du kan välja att spela på Hook’s Heroes på din mobiltelefon, din padda eller på en helt vanlig desktop dator.

Grafik och ljud

Oavsett om du tycker om temat eller inte så kommer du att inse att det här är ett spel som håller otroligt hög kvalitet vad gäller grafik och animationer. Netent har verkligen skapat en pärla där ljud, animationer och bilder flyter ihop på ett utmärkt sätt. Under snurren så får vissa symboler liv och du kan mötas av en liten piratunge som sticker ut tungan och annat kul som får de allra flesta att skratta gott. Men liksom på alla andra Netent spelautomater så kan man förstås stänga av ljudet om man föredrar att spela under tystnad och tycker att det där karibiska soundtracket blir en aning för mycket i längden.

Jackpott

Det här spelet har en jackpott på 900 mynt och det är bra. Det här är inte ett progressivt spel så det är inte så att du kommer att ha en växande vinstpott att se fram emot. Men om man betänker hur ofta scatters dyker upp och hur lukrativa freespinsen är så blir det tydligt att man har goda vinstchanser på spelet. Med lite tur så kan du få ihop en ordentligt summa. Betänk att du satsat 2000 kronor på spelet och att du sedan får in flera hundra mynt… Det blir till en bra slant!

Summering

Humor och slots går väl ihop och om du är ute efter något som kan få dig att le så är Hook’s Heroes ett bra val. Det här är en slot från Net Entertainment som tar pirattemat till helt nya nivåer genom att kombinera det med fula ungar. Okej, alla kanske inte tycker att ungarna som leker pirater på en scen där bakgrunden ser ut som en scen från Karibien är så fula, det här är en smaksak. Men de flesta kan komma överens om att det är fint att kunna vinna stora vinster tack vare återkommande freespins, och att det är kul att få flera olika freespinsspel att välja från. Hook’s Heroes slot är ett bra val för den som tycker om vacker design, coola effekter, och ett spel som inte ser ut som alla andra.