Drive: Multiplier Mayhem

Den som gillar bilar kommer att älska ljudeffekterna i Net Entertainments Drive: Multiplier Mayhem som är en futuristisk slot med bil-tema.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: Action
  • Lines: 15
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 96.7%
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spelets egenskaper

Varje gång man klickar på start-knappen så hör man ljudet av en motor ungefär som om man hade satt foten på gaspedalen. Det här spelet lanserades i början av 2016 och blev snabbt ett frontspel i casinon med Netent slots.

Det här är ett spel som är lätt att komma igång med och som har utvecklats för att fungera väl på olika typer av skärmar så att du kan spela på det från en vanlig dator såväl som från en mobiltelefon. Med smarta bonusfunktioner så kan den som har tur även vinna en bra slant på Drive: Multiplier Mayhem sloten.

Det finns mycket att säga om det här spelet och framförallt så rör det sig om en mycket actionladdad spelupplevelse. Man har använt sig av ett formspråk och grafik som gör att du sugs in i en helt annan värld där gangsters och andra märkliga typer kör snabba bilar mot varandra. Det är otroligt spännande men inte bara tack vare den snygga designen.

Du kommer att ha 5 hjul och 15 vinstlinjer att satsa på. Myntvärdet går från 0.15 till 75.00 vilket är bra om man tänker sig att olika typer av spelare vill satsa på denna slots. Jackpotten ligger på 150 mynt vilket inte slår några rekord. Rekord i utbetalningar kommer vi inte att få se med Drive: Multiplier Mayhem för det finns ingen progressiv jackpott att spela om men det spelar inte så stor roll.

Med viktiga ingredienser som wilds, scatters och bonusspel i form av freespins så kommer du ändå att se goda chanser till att vinna fina pengar på spelet. Det finns också multiplikatoreffekt vilket är ett bra sätt att komma upp i lite större summor.

Låt oss se på två av spelets nyckelfunktioner:

Multiplier wilds – Liksom namnet på spelet antyder så är det här ett spel där det där med multiplikatoreffekt kommer att få betydelse. Här finns det en så kallad Multiplier wild som är en jokersymbol som kommer att öka dina vinster. Ju fler wilds av denna typ som du får desto större blir vinsten helt enkelt för att den kommer att multipliceras av wild symbolerna som finns på hjulen.

Scatter symboler – Vi får även scatters i Drive: Multiplier Mayhem. Om du får tre scatters i rad så kommer ett dragrace gå igång. Här ska du tävla mot tre snabba förare. Målet med freespinsen som du får är att samla Nitro symboler. Med dessa så kommer din Nitro mätare, eller Nitro-Collect-O-Meter som den också kallas för, att fyllas på. Det här är viktigt för med Nitrometern så kommer du att få mer kraft i racen mot de tre opponenterna.

Med full Nitrometer så blir det extra lukrativt då du får mer fart in spelet och därmed har chansen att vinna ännu mer pengar på spelet.

Grafik och ljud

Ljudet är något som är mycket viktigt i det här spelet men också en faktor som kan få vissa typer av spelare att tycka att det blir lite jobbigt. Beroende på hur du ser på det där med race och snabba bilar så kommer du att tycka mer eller mindre om Drive: Multiplier Mayhem. Men samtidigt så ska det sägas att grafiken är utsökt och symbolerna har utvecklats på ett sätt som gör att man känner helheten i spelet.

Jackpott

I Drive: Multiplier Mayhem så får vi ingen progressiv jackpott och det kan saknas av de som tycker att det ska gå att vinna flera miljoner kronor på en slots. Men med 150 mynt som jackpott så är det ändå så att man kan få in en rejäl summa på spelet. Det hela beror förstås på hur mycket du satsar och om du har tur eller inte. Utbetalningsprocenten på 96.7 % är bra så chanserna till stora vinster är goda.

Summering

Antingen så älskar man ljudet av en riktigt snabb bil eller så tycker man att det här är jobbigt. I spelet Drive: Multiplier Mayhem från Net Entertainment så blir ljudet av motorer och dragracing alls inte jobbigt eftersom det går (eller ska vi säga kör?) hand i hand med stora vinster. Det här är en slot som har riktigt fin design och som bjuder på många vinstchanser. Med den unika Nitrometern så har man även god chans att bli snabbare i racen mot de tre motståndarna som finns med i spelet. Välj det här spelet om du vill testa en helt nytt typ av bil-spel som är så otroligt välgjort och som inkluderar viktiga bonuseffekter så att du kan spela länge även med en mindre satsning. Drive: Multiplier Mayhem fungerar fint på olika mobila enheter såväl som på din vanliga desktop dator.