Attraction

Netents Attraction slot ger oss tips på hur vetenskapen kan hjälpa till med att skapa och mäta attraktion.

Höjdpunkter

  • Typ av slot: Videoslot
  • Hjul: 5
  • Scatter: No
  • Tema: Board Games
  • Lines: 10
  • Bonus Game: yes
  • Free spins: Yes
  • Payout: 500x insats
  • Spelutvecklare: NetEnt

Spela Nu hos:

Spelets egenskaper

Det är kanske inte alla som förstår på en gång hur namnet Attraction hänger ihop med designen på denna Netent slot. Man ser en massa manicker på hjulen och så hör man teknologisk musik som förvisso känns rätt så uppiggande men som kanske inte får alla att tänka på attraktion. Det här spelar egentligen mindre roll för här har vi en riktigt underhållande slot som man kan vinna en bra peng på. Den är inte progressiv men kostar heller inte mycket att satsa på.

Du får 5 hjul och 10 vinstlinjer så det är inte en så avancerad spelautomat vilket kan vara en fördel för många. Med myntvärden från 0.01 till 1.00 och satsningsnivåer från 1 till 10 så är det här ett spel som passar olika budgetar. Man behöver inte lägga mycket på den för att komma igång och så finns det ju en helt gratis demoversion där man kan testa utan att betala för detta.

När du öppnar spelet så ska du notera knappen som heter Paytable. Om du klickar på denna så kommer du att få information om spelet och du kan klicka fram för att se precis hur vinstlinjerna sträcker sig över hjulen. Du behöver förstås inte hålla reda på vinstlinjer för om du får in en vinstkombination så kommer den att uppmärksammas helt automatiskt.

Spelet har många spännande symboler och ett tema som man kan fundera lite på. Det finns några få effekter som gör att man kan vinna mer på spelet men man kan inte jämföra detta med andra Netent spel som har mer avancerade bonusspel. Enkelheten är dock rätt så uppfriskande och får en att tänka på andra enklare Netent slots som till exempel Starburst som är en stor succé.

Bonusspel

I Netents Attraction slot så kan man egentligen bara tala om två huvudfunktioner som ges som bonus. Den ena är freespins som här kallas för re-spin och den andra är wild symbolerna som hänger ihop med re-spins så att man får fler vinstchanser. Något som är mycket viktigt i detta spel är magneten som får stor betydelse för hur mycket man vinner och om man får spela fler omgångar gratis.

Re-spins med wild symboler

Attraction bjuder på re-spin när man får atom wild symbolen på samma rad som magneten. Under detta snurr så kommer det att finnas minst en sticky wild på hjulen. Magneten kommer att skjuta en elektrisk stråle på atomen vilket är en skön effekt.

Man ser magneten vid hjulens sida efter varje snurr och den flyttar på sig runt hjulen. Under re-spin så kommer två magneter att aktiveras och du kan få en eller fler sticky wild symboler samt ett nytt re-spin om en ny wild symbol dyker upp på samma hjul eller rad som en av magneterna.

Så länge som du får nya wild symboler så kan du snurra vidare ett extra snurr så har man tur så kan det bli gott om freespins.

Mer komplicerat än så är det inte vilket kan förvåna den som är van vid alla de effekter och bonusspel som Netent spel kan innehålla. Enkelheten gör att det är lätt att förstå vad som händer men det är fortfarande spännande för man har ju den där magneten som flyttar sig runt hjulen för att sporadiskt skicka ljusstrålar som förhoppningsvis ger fler vinstkombinationer.

attraction slot image big
leo vegas table logo
100% up to 50000kr
400 freespins
Spela nu

Grafik och ljud

I det här spelet så befinner vi oss i ett laboratorium. Här är man ute efter att finna nyckeln till attraktion med en massa spännande manicker. Det är dessa som du ser på hjulen. Magneterna är wild symboler och så finns det några olika typer av mätare. Dessa mäter attraktion så klart! Det finns också datorer och så spelkortssymbolerna som är av metall med skruvar i.

Känslan är alltså elektronisk och vetenskaplig samtidigt som man får uppiggande musik som kan vara lite svår att placera. Det går att sänka volymen vilket är bra för ljuden kan till sist bli en aning irriterande då man har hört musikslingan ett visst antal gånger.

Jackpott

Man kan som mest vinna 50 000 mynt på spelet och det är ju inte illa men heller inte något som mäter sig med Netents progressiva slots. RTP på 96.7 % är dock något som gör att spelet tillhör några av Netents allra bästa då det handlar om utbetalningar. Man kan som mest vinna 500 gånger sin insats och det kanske inte kommer att inträffa. Däremot så är det stor chans att man vinner något för det här är ett spel som ger stadiga utbetalningar på mindre belopp. Under re-spins så har man ju god chans att få in fler mynt helt enkelt för att man har wild symboler att se fram emot.

Summering

Det finns spel som slår Netents Attraction slot både vad gäller tema och vad gäller vinster men det är något särskilt med det här spelet som gör att man ändå fastnar för det. Med manicker och prylar på hjulen så förstår man att det här handlar om att mäta attraktion och det är ett tema som är rätt så humoristiskt. Netent har som vanligt skapat ett spel som är skönt att vila ögonen på och som har finesser som gör att man får en hel del att se fram emot.

När du snurrar loss så rör sig en magnet omkring sidorna på hjulen och med denna samt wild symboler så kan det bli nya gratis snurr vilket gör att man kan vinna mer på spelet. Ljudeffekterna är också rätt så lustiga även om de i det långa loppet kan ses som en aning irriterande. RTP ligger på en bra nivå och har man stor tur så kan man faktiskt få in 50 000 mynt på detta spel och det ger en bra vinstsumma även om man satsade smått på Attraction.