Slotsvarianter

Det finns massor av olika slots-varianter på nätet. Här hittar du allt ifrån enkla slots-varianter med 3 eller 5 hjul och ett fåtal insatsrader, till slots med 3D-animationer eller med svindlande höga jackpots på upp till hundra miljoner kronor. Nostalgikern kan även återuppleva sin klassiska enarmade bandit, med endast en insatsrad och snurrande frukter. Komplett med animerad hävstång på sidan och kromade paneler. För ytterligare slots kan du följa vår länk här till slotstoppen.

Slots med superhög jackpot

Söker du efter slots som kan göra till mångmiljonär med en satsning på några spänn så är det slots med så kallad ”progressive jackpot” du letar efter. Dessa växande jackpots fungerar precis som lotto – så länge ingen vinner dem så fortsätter de att växa. Den högsta som betalats ut hittills vanns i Finland och låg på 170 miljoner kronor. Du hittar mer information i vår artikel om om progressiva slots.

3D-slots

3D-slots använder samma digitala teknik som biografernas 3D-animerade filmer – tänk Toy Story eller Ice Age – för att skapa suveräna grafiska effekter spelet. Dessa slots har oftast olika bonusspel, liksom spännande eller komiska ramhistorier som berättas via introfilmer. En del casinon kallar dem även video slots. Sedan ett par år konkurrerar spelutvecklarna Betsoft och Sheriff Gaming om att skapa de bästa 3D-banditerna.

Enarmad bandit på nätet

Nostalgi-slots som återskapar spelupplevelsen från de klassiska banditerna finns det gott om online. Dessa slots har vanligen 3 hjul och endast en insatsrad – den i mitten. Symbolerna består av frukter, karameller och BAR-symboler, och du vinner genom att få tre av samma symbol på rad. Ofta är dessa försedda med tidstypisk musik från den enarmade banditens första glansperiod: 60- och 70-talet.

Spelautomater med vanlig Jackpot

Alla Jackpots är inte växande, utan kallar istället kallas spelautomatens högsta vinst för Jackpot. Denna vinner du om du får maskinens ovanligaste kombination. Dessa vinster är alltid lägre än hos ”progressive jackpots”. Å andra sidan är den matematiska chansen att vinna dem betydligt högre, och de kan ofta ligga runt 50 000 mynt. Så har du myntvärdet inställt på 5 kronor blir det trots allt en hel del pengar.