• Hem
  • >> Terminator 2

4/5

  • Bonus:100% upp till 4000kr
  • Mjukvara:Microgaming
  • Betalningsalternativ:
  • Support:
Spela nuTerminator 2

Terminator 2

Arnold Schwarzenegger i rollen som Terminator T-800 i filmerna med samma namn, är en av de karaktärer som med råge kan aspirera på rollen ”hårdast bland de hårda”. Och till alla actionsfans glädje har nu världens bästa actionrulle Terminator 2 blivit enarmad bandit, skapad av spelutvecklaren Microgaming. Banditen bjuder på grymma sekvenser från filmen, liksom riktigt feta vinster.

Ta mig direkt till Terminator 2, tack >>

Spela Terminator 2

Terminator 2 har inte vanliga satsningslinjer. Istället vinner du varje gång tre eller fler likadana symboler visas på hjulen bredvid varandra, vilket i en slot med tre rader och fem hjul ger 243 vinnande så kallade ”ways”. Genom att ställa in värdet på mynten och din satsningsnivå, så kan du satsa mellan några spänn och några hundringar per snurr.

• Den högsta vinsten betalas med 3 000 gånger satsade pengar och består av 5 scatter-symboler. De övriga symbolerna består av bland annat spadertecken, liksom av dramats huvudpersoner, som John och Sarah Connor, T-800 och den onde terminatorn T-1000.

• Vid varje storvinst visas en sekvens ur Terminator 2, i grym bildkvalitet, och med soundtracket från filmen.

• T2-symbolen är jokersymbol och ersätter alla andra symboler i spelet under grundspelet, med undantag av scatter.

Bonusspel och specialfunktioner

Specialfunktion är T-800 View startar slumpvis under grundspelet vid förlustsnurr, och innebär att det endast krävs en enda scatter-symbol för att starta free spins, och bjuder dessutom på chansen till extravinster.

Får en enda scatter-symbol i T800 View, eller tre eller fler under grundspelet, så får du 10 gratissnurr. Gratissnurren delas ut på ett helt nytt hjul, med en extra hjulrad, vilket innebär att spelet får hela 1024 vinstrader. 

Under free spins fungerar dessutom den ondskefulle T-1000 som en extra wild-symbol, och hans flytande metall omvandlas till den intilliggande symbol som ger högst vinsten. Free spins är som torde framgå, en chans att samla på sig de riktigt höga vinsterna..

Slutsats

Terminator 2 är riktigt, riktigt bra. Till skillnad från många andra Microgaming-slots, så bjuder den på många halvhöga vinster, snarare än mycket få men jättehöga. Det gör att slotten inte kräver samma oändliga tålamod som till exempel Thunderstruck 2 eller Playboy.

Samtidigt är jag en stor fan av Big Arnie och av filmen, så jag hade en riktig fest när jag provspelade slotten. Att jag dessutom gick plus i bankrulle försämrade inte saken. Så är du ett actionfan är det självklart att du ska testa på Terminator 2. Terminator 2 kan du exempelvis spela hos Vera & John.

Spela slotsspel nu

Gå till casinot och inkassera din bonus

Spela nuTerminator 2